Naglar Skönhet & hälsa

Mina senaste nageldekorationer

nageldeko3

 

Lite olika nageldekorationer som jag har gjort. 🙂

 

Härom dagen var jag inne i en sybehörsaffär och hittade en burk med jättesöta paljetter i form av blommor och tänkte ”Hmmm…dom borde man ju kunna ha som nageldekorationer..”

Och det kunde man ju! 😀 Blixten tar tyvärr bort en hel del detaljer, men det är en sådan blomma som jag har använt i första dekorationen. Och så har jag satt fast en liten rhinstone i mitten där paljetthålet är. =)) Det blå lacket är Depend nr 41 och på tippen har jag först lagt ett transparent lack som ”lim” och sedan applicerat ett vitt glitter på.

 

Med dekorationen på andra nageln så hade jag lite tankar på att testa olika juldekorationer. Jag har gjort en tidigare som jag inte tror att jag har lagt upp här, i rött med glitter och gröna stenar. Men på den här så lade jag ett silverfärgat lack, Isadoras Wonder Nail nr. 86, i botten. Sedan gjorde jag bara en enkel diagonal med röda rhinstones i två storlekar. Det kanske kunde vara något till julfesten. 🙂

 

Tredje nageln är lackad med Depend nr 42, ett ljust crémefärgat lack som nästan drar lite åt aprikos. Här gjorde jag ingen färgavvikande tipp, utan lade i stället två rader med rhinstones, klara och turkos, och i mellan dem en rad med pyttesmå vita pärlor som en avgränsande kant.

 

Den fjärde och sista nageln grundade jag först med ett helvitt lack, Mavala nr 49. Sedan lade jag två lager med Depends nr 155, ett ljust rosa glitterlack. Sedan applicerade jag lite nagellim intill nagelroten och lade en rad med rosa rhinstones och utanför den, en rad med vita halvpärlor. (alltså med platt undersida)

 

Alla dekorationer är förseglade med O.P.I’s top coat som är min absoluta favorit. Dels är det otroligt hållbart och ger en enorm glans, men det har även en sak som jag hittills inte hittat bland andra lack – en extra bred pensel. Den är perfekt att lacka med över dekorationer, men jag använder den även över enbart färglack eller som glanslack på naturella naglar. Man lackar hela nageln i ett enda drag. 😛

 

Jaha, det var lite av det senaste jag har pysslat med. Nu såg jag i en kommentar från min syster att hon är sugen på nya naglar till jul, så jag får väl se vad jag kan hitta på åt henne. 😉

 

Ha en fortsatt fin dag därute i blåsten. =))

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. säger:

  coola dekorationer 🙂

 2. Hej hej vännen..
  Gud så duktig du är.
  Jätte fina.
  Mina favoriter är de rosa med paljetterna vid nagelbandet,
  jätte fina verkligen.
  Säljer du oxå??
  Kram kram

 3. Gud så häftigt..
  Du kan ju komma långt på det =)
  Heheh jag skall allt ta mig en tänkare om jag skall skicka några naglar till dig =D
  Ååå vad glad jag blir när jag ser att mitt namn står med bland dina favorit bloggar =)
  Kram Kram

 4. Jättefina!

 5. veronica säger:

  HEJ
  jag vill HA-ALLA Naglar:D….Men min favvo var den silvriga med röda stenar..SÅ JÄKLA SNYGGT….Kram <3

 6. säger:

  Åh de två översta ääälskar jag!
  Den blå utan stenen, bara glittret skulle jag inte tacka nej till och den andra med.
  Det hade vart snyggt om det istället för röda stenar på den silvriga nageln istället var prickar av svart lack. Oj vad jag har blivit biten av ditt intresse.Inte av att göra, men beställa 😉
  Jag kommer att vilja ha massor och kommer börja betala dig för det. För så mycket jag har i planering kan du knappat skänka bort 😉
  Jag älskar ditt nya intresse, hehe!
  pussar

Kommentarer är stängda.