Naglar Skönhet & hälsa

Senaste nageldesignen i mörkcerise och vit spets

nails-spets2

 

Det är dags för en ny nageluppsättning. 😀

 

Dessa gjorde jag klart i förrgår kväll efter några dagars pillande, men framför allt väntande på torkning mellan lacklagren. Jag måste verkligen få tag i en bättre snabbtorksspray som man kan spraya på och ändå fästa dekorationer med lim efteråt. Den jag har nu gör nageln oljig och limmet fäster inte om man använder det i mellan lagren.

Hur som helst – de här vita ”spetsarna” är en utav alla de nageldekorationer som jag hade turen att komma över på loppisen på Åhaga här i Borås förra veckan. Det stod en tjej där och sålde högvis med oöppnade kartor med bland annat nagelstickers, och hon tog bara 3:-/styck för dem, en viss skillnad mot det ordinarie priset på mellan 25-40:- beroende på sort. Faktum är att jag köpte upp hela hennes lager. 😛 De vita perliserade rosetterna har jag köpt på Tradera tidigare och jag tyckte de passade perfekt till spetsen. Lacket är Depends mörkcerise lack nr.69 och naglarna är först grundade med Depends skyddande baslack och sedan avslutade med O.P.I’s förseglande toplack.

 

nails-spets1

 

Nageldesignen är väldigt söt och jag trivs jättebra med den! 🙂 Jag gjorde medvetet naglarna ganska korta för att kunna ha dem ett tag utan att behöva tänka på om jag ska göra något där jag inte kan ha långa naglar. Den här längden passar mig perfekt, för jag märker inte ens att jag har lösnaglar.

 

Nästa design som jag håller på med just nu går också till viss del i mörkt cerise, men med mer glitter och svart som accentfärg. Vi får väl se hur de blir när de är klara. Nu hoppas jag på att hitta lite bra-att-ha-saker på Ullared i morgon till manikyrhörnan. Det finns en hel del som jag skulle behöva fylla på och som jag har hört ryktas ska finnas till bra priser på Gekås. 😀

 

Ha en fortsatt fin kväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Å, vilken vacker design! Till och med min sambo som precis gick förbi skärmen när jag läste ditt inlägg sa ”Awww, vilka söta!”

Kommentarer är stängda.