Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

En kall promenad…

prommis1

 

God eftermiddag på er alla!

 

Då var vi tillbaka igen efter en liten tur, lilleman och jag, och det börjar bli dags att tänka på middagen. Vi tänkte äta en för oss riktig sommarrätt idag, picnicbog med remouladsås, en klar favorit! 😀 Men först ska jag dricka upp mitt te och bli lite varm om händerna. Det är ingen sommarvärme ute precis. *s*

 

Mitt paket från Melba kom idag i allafall! 😀 Så nu ska jag prova att göra en nageldekoration med de där fräcka fruktskivorna, eller någon av de andra slice-sorterna. Jag beställde ju även blommor och rosetter bland annat. Men jag blev lite förvånad över pärlburkarna jag hade beställt. Dom var mycket – och då menar jag extremt – mycket mindre än vad jag hade väntat mig. Faktum var att det var likadana som jag beställt från Tradera tidigare i veckan, men då visste jag om att dom var så små. Där beställde jag nämligen 12 (tolv) stycken små burkar för 75:- allt som allt. Därför trodde jag att de här skulle vara större, och dessutom en annan typ av pärlor, för dessa tre kostade 55:- styck! Men det var alltså exakt likadana. Så det var en extrem prisskillnad kan man säga. De pärlor jag har sedan innan kommer ifrån Danmark och det verkar som jag får beställa därifrån igen om jag vill ha likadana.

 

1200rhinstones1

 

Men tjejen på Tradera kanske får in de rätta framöver också, det skulle inte förvåna mig. Hon har massor av fina grejer till superpriser, och nu har jag även beställt hjulet med klara rhinstones som jag bara glömde sist. Det var ju en av de viktigaste grejerna, för mina såna här är helt slut. Men hon är supersnabb med leveransen så på onsdag har jag säkert mina stenar här. Eller kanske på torsdag.

Jag har kollat runt på massor av ställen och jämfört priser, för de är sjukt olika! De ”vanliga” nagelbutikerna tar mellan 3-400:- för ett sånt här hjul och då är det runt 600 stenar i. Det billigaste jag hittade i en webbutik var 149:- för ca 200 stenar.

Det här hjulet köpte jag av Tradera-tjejen för 75:- och det innehåller 1200 stenar..! En viss skillnad liksom.. 😛 Och då har hon ändå en Traderashop där hon säljer massor av prylar, så det är de fasta priserna vi talar om – ingen aktion.
Jag har hittat en guldgruva för nagelfreak! 😀

 

***

 

Nehepp, nu ska jag ta tag i middagen. 🙂

Ha en fin kväll alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...