Allmänt

Söndagsfika och Beck…

fikadags13

 

God kväll på er alla!

 

Det har blivit dags för kvällsfika här hemma så jag har dukat fram lite gott på vardagsrumsbordet. Det blir en lugn kväll framför tv’n för min del, och jag kan inte påstå att resterande dag varit så mycket mer aktiv. Faktum är att min energi tog slut totalt redan vid lunch idag, så jag har legat på soffan och bara tagit det lugnt. Det var väl i och för sig ganska väntat efter de senaste dagarna. Först bakning dagarna i ända, den sista dagen nonstop i flera timmar, och sedan ett livat barnkalas som jag inte är precis van vid. *s* Så idag har jag återhämtat mig, försökt att slumra lite i mellanåt men mest legat och slöat och lyssnat på grannarna som hållt i gång oavbrutet från i morse fram till ungefär halv fem i eftermiddag. Jag vet inte varför det är tyst nu, kanske har dom fått klagomål. Jag har hört andra grannar knacka och slå i elementen flera gånger under dagen. Ni förstår säkert vilket oerhört oväsen dom för när människor runt omkring stör sig på det till och med under dagtid. Det är verkligen helt sjukligt!

 

Nåja, jag borde börja bli van vid det här tycker man. Nu är det i allafall tillfälligt lugnt och det går att höra tv’n utan att vrida upp volymen till max typ.
Jag har testat lite videoredigering idag med hjälp av Movie maker, men jag kan inte påstå att jag kommit någon vart. Det där är verkligen inte min grej egentligen, jag har liksom aldrig intresserat mig för just video. Men nu har jag ju en videokamera så nu vill jag också kunna göra lite roliga saker med den. Undra om det finns något enklare eller bättre videoredigeringsprogram än Movie maker? Att det finns fler program vet jag ju, men jag tänker inte ge mig på något i stil med Photoshop och lära mig det för bara lite småklipp, det lär ju ta månader innan jag lärt mig hjälpligt. Det är något mindre nybörjarvänligt program jag är ute efter. Tipsa mig gärna om ni känner till något sådant. 🙂

 

Nu ska jag blogga lite i Smartsons Sonicare-blogg och pyssla med lite annat och sen blir det Beck: Gamen på tv4 klockan 21.00. I morgon kommer jag tipsa om ett ställe som är väl värt att uppmärksammas för sitt beundransvärda arbete.

Ha en jättefin söndagskväll alla och på återseende!

 

fritte17

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...