Allmänt

Bäst att vara ute i tid – julkläder till Loxy! :-)

ajul0

Hej hej alla!

Det här är väl egentligen en smula tidigt att gå ut med. Men jag har märkt att det är bra att vara ute i tid när det gäller saker som ska beställas till jul. Många kommer – liksom jag – på det i sista sekunden och då ska mängder med saker fixas, inhandlas och skickas. Så det har helt enkelt inte blivit några julkläder för Loxy de senaste åren, trots att jag varit sugen på att köpa nån julinspirerad dräkt eller liknande till honom. 😀 Det är ju alltid lite extra roligt när man ska iväg och fira jul hemma hos någon annan och alla andra klär upp sig. Klart att lilleman ska vara fin han också då. 😉

ajul2

LeChien, som jag fick nyhetsmail ifrån idag, hittade jag den här söta tomterocken i röd fleece med tjock vit fuskpäls i luva och kanter. En riktigt gosig sak en mörk och kall vinterkväll. 🙂 325:- kostar denna.

ajul1

LeChien fanns även den här ursnygga västen, lite mer för inomhusbruk om det inte är allt för varmt förstås. 😉 Ett riktigt charmigt plagg i grå ribbad bomull/lycra med handgjorda snöflingor på. Västen har en vit krage och knappar på bröstet/magen. 225:- får du betala för den här. Jag funderar starkt på att klicka hem den till Loxy. 😀

ajul4

Från Posh Pooches kommer de här underbara vinterhoodisarna som jag har bloggat om tidigare. Dom är ju bara såå himla fina alla tre, och det största problemet är nog att välja färg. 😛 Jag vill ha alla tre! =)) Men ska det vara julinspirerat så lutar det nog ändå åt den röda, även om de andra är hur fina som helst, de med. Tröjan – Winter Wonderland ifrån Puppy Angel – finns i storlekarna S-XL och kostar från 269:-

ajul3

Även denna jumpsuit kommer ifrån Posh Pooches, en härlig julröd overall från Puppia med ”Christmas” tryckt över baken. 😀 Även denna finns i storlekarna S-XL och kostar ifrån 349:-

ajul5

Sist ut kommer denna söta tomterock ifrån Pinkaholic/Spoiled Dog. Rocken, som är ärmlös, har pälskantad luva och nederkant och en söt applikation i form av två polkagriskrokar på ryggen. Runt magen sitter ett brett bälte med strasspänne. Rocken kostar just nu 300:-. Ord. pris: 315:-

Det var lite av vad jag hittade nu ikväll när jag kikade runt. Nu ska man bara bestämma sig för vad lilleman ska få ståta i på julafton i år. Bra att vara ute i tid som sagt var. 😉

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. Den grå västen var finast:)

  2. säger:

    Oj va mycket sött man kan klä vovven i! <3

  3. Alla plaggen var jättefina, men Winter wonderland-tröjan är min favorit. Jag har funderat ett bra tag på om jag ska beställa en sån till min tjej eller inte, men så fort jag bestämmer mig så får jag en sån hemsk beslutsångest angående färgen, så det blir inget av det hela. Jag ska nog också skaffa något juligt plagg till Chanel, men jag vet inte riktigt vad ännu.
    Ha det fint!
    Kramar Susanne och Chanel

Kommentarer är stängda.