Allmänt Vardagsbetraktelser

Elmia – Motormässa i Jönköping del.2 Motorcyklar

elmiamckollagerubrik

Så var det dags för motorcyklarna.Tyvärr var det ganska dåligt med hojar på mässan i år. Enligt Håkan i allafall, själv har jag ju inte varit där tidigare, så jag hade inget att jämföra med. Men jag kunde ju inte undgå att se att tyngdpunkten låg på bilar. Men några fanns där ju förstås, allt ifrån gamla veteraner till rena tokbyggena. *s* Mycket krom och glitter och mycket nytänkande. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om alla nya idéer. Se och döm själva.

elmiamckollage1

Den där HD’n uppe till vänster är jag riktigt förtjust i. En Nigthtrain, fast även om jag tycker lackeringen var snyggt gjord, så tycker jag ändå att den ska vara svart på nåt sätt. Det stämmer bättre överrens med hela min tanke om natt liksom. *s* Hojen längst ner var en av dem som visades i avdelningen för motivlackering.

elmiamckollage2

Lite blandade skönheter. De två nedersta hörde också till motivlackeringen. Den helgröna var absolut tokfräck! Det är synd att det inte syns så bra på foto, men något mer metallic får man nog leta efter. *s* Trehjulingen till höger hade en kanonsnygg bild lackad baktill. Jag lade inte upp den här, men den går att se på Hräsvelgs websida.

elmiamckollage3

Victory – kanske en farlig konkurrent till Harley-Davidson framöver. En riktigt snygg hoj tycker jag, även om jag kanske är Harley-freak själv. Men för den som inte är lika frälst i just Harley, kanske priset kommer att avgöra, som ligger bra mycket lägre än för en HD.

elmiamckollage4

Det syntes en hel del rött på mässan, lade jag märke till. Både bland bilar och hojar. Här är fyra absolut helt olika motorcyklar, men jag tycker helt klart att alla har sin tjusning. Aprilian är en ny bekantskap för mig, men Håkans son har precis köpt en sån, så det är där igenom som man har fått upp ögonen för dem lite.

elmiamckollage5

Några riktigt fräcka byggen! Den längst upp till höger blev jag lätt faschinerad av. Tanken var kantig, en såkallad Prismatank fick jag veta, och något som tydligen börjar bli mer och mer populärt. Jag tror inte det är något jag skulle vilja ha själv, men den var extremt fräck att titta på.

Det fanns, som sagt var, inte så mycket motorcyklar på mässan, men de som fanns var helt klart sevärda!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...