Vardagsbetraktelser

Så var man dagmatte igen! :-)

Rocky & Loxy viskar hemligheter

I dag var det dags att ha lilla Rocky-killen här igen. smiley Den här veckan ska han vara här måndag, tisdag och fredag. Det blev ju full rulle förstås, redan klockan åtta i morse när Linda dök upp med honom, och inte blev det direkt lugnare när mamma tittade upp med Elliot ett par timmar senare. smiley Dessutom bestämde sig dessa tre fåniga alfahanar för att märka in sina revir lite överallt där dom kom åt, så det blev snygga matchande bellyband som gällde för dem alla tre…pissenissar! smiley

Men som vanligt var det jättemysigt att ha Rocky här, och senare på dagen hade nyhetens behag lagt sig en aning. Dessutom var dom alla tre helt slutkörda efter allt bus. Så mamsen gick hem med sin tokpudel, och jag satte mig vid datorn en stund med en massa sovande djur runt omkring mig. Man får en känsla av att det är katter och hundar både högt och lågt, när alla envisas med att tränga ihop sig i vårt lilla arbetsrum. Rocky låg och sov på en stol brevid mig, som jag hade draperat min morgonrock över. Fördelen med att vara liten… smiley Men när jag själv skulle lägga mig och vila en stund, så skulle ju gänget med förstås. Så jag hade en mysig och mycket varm eftermiddagsvila med två små värmeelement inkrupna under täcket. Gosekillarna! smiley Vid 17-tiden kom Linda och hämtade lill-killen och jag skulle tro att han är ganska trött ikväll, efter första dagen här. Loxy är i varjefall helt utslagen och det är samma med mig, eftersom sömnen inte hade någon större lust att infinna sig natten som var. Så därför tänker jag ta min lilla sockergris nu och krypa i säng. Det blir nog inga svårigheter att somna tidigt för någon av oss ikväll, och i morgon bitti kommer Rocky hit igen och förgyller ännu en dag för oss. Önskar er en god natts sömn när det blir dags!

//Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...