Vardagsbetraktelser

Fantastiska Zara och kladdkaka med vispgrädde!

zara1

Vi började fredagskvällen med ”Så ska det låta” i vanlig ordning. smiley Riktigt bra artister i kväll. Molly Sandén har jag faktiskt inte hört talas om innan, men hon var verkligen jätteduktig! Men så satte vi över till 4:an efteråt och fortsatte att titta på ”Talang 2008”, som redan hållt på en timme, och det var ju en evig tur! För tänk om vi hade missat Zara! Jisses, säger jag bara! Vilken unge! Så himla grymt duktig, och så charmig så det inte är klokt! Det var ju nästan så man såg dollartecknen volta i ögonen på Bert Karlsson. *s*

 

 

kladdkaka1

 

 

Mamma var också uppe hos oss ikväll, och jag gjorde min första, och faktiskt lyckade, kladdkaka. smiley Helt suveränt god, måste jag faktiskt erkänna själv. Många tack för receptet, Maria. smiley

 

 

 

 

 

kladdkaka2

 

 

 

Nu har vi suttit och njutit av Zara’s sång en gång till på datorn, mamma och jag, och det börjar bli dags att fundera på att umgås med sängen lite tror jag. I morgon kommer Rocky hit några timmar, för första gången på jättelänge, och det ska bli såå himla roligt att få ha honom här igen. Hoppas vädret blir bra, så kanske vi kan komma ut på en långpromenad tillsammans med mamma och Elliot.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...