Vardagsbetraktelser

Mysig snabbvisit idag!

tess1Vi fick ett väldigt trevligt och väldigt spontant besök idag, av min syster Tess, min svåger Franz och deras två busungar Hugo & Hampuz. smiley Det är ju hemskt att man ska behöva vara glad för att lilla Evelyn hade fått maginfluensa idag, och glad är väl fel uttryckt förstås, men det var orsaken till att hela gänget ramlade upp till oss idag. Och det är man ju glad för i allafall. =))

Mamma och Pellisen var också med förstås, och dom hade köpt med sig en massa mat ifrån Kinatown, vår favoritkinarestaurang här i stan. Så vi blev bjudna på lunch, Håkan och jag, helt supergott! smiley

 

 

tess2

Min söta syster bland alla liljor. *s* Jag har ett foto till på henne som jag tycker blev jättecharmigt, men jag har en känsla av att hon har ihjäl mig om jag lägger upp det här, så det får räcka med det här. *skratt*

Vi fick i allafall en stund tillsammans innan dom var tvungna att ge sig av vidare, för att hinna med allt innan det var dags för hemfärd till alla hästar, hundar och katter igen. smiley

Hoppas ni har kommit hem ordentligt? Kramizar!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...