Allmänt

Gårdagens shopping på utställningen

rydakop1

Jag glömde ju att visa igår – jag köpte en toksöt liten tröja till Loxykillen på hundutställningen på Ryda Sportfält. smiley Det är ju halva nöjet att gå runt och titta på alla marknadsstånd på utställningen och förhoppningsvis hitta något roligt till lilleman. *s* Men jag blev nog blåst på några tior här skulle jag tro. Det satt en prislapp på märket som hängde i tröjan där det stod 165:-, men när jag skulle betala så ville dom ha 200 spänn för den. Jag påpekade att den faktiskt redan var prismärkt men fick höra att det måste varit någon kund som tryckt fast en lös prislapp på tröjan och så visade hon mig en liten klisterlapp som såg väldigt nyskriven ut, på 200:- som satt fastsatt i kragen, och menade att den där aldrig har legat på några 165 kronor. *suck* Jag hade letat, testat och provat tröjor på en något less Loxy en bra stund och orkade inte bråka, så när hon drog ner priset till 180:- så köpte jag den. Men jag undrar jag…

rydakop2

Eftersom inte Elliot fick följa med den här gången så var jag ju bara tvungen att köpa en liten leksak till honom. smiley En jättesöt liten mjukishund i blågrönt, som pep naturligtvis. *s* Pellisen blev tokglad som vanligt. Den där stollen är verkligen helt tokigt i kramdjur. Hehe!

rydakop3

Och så sist ut – fullt med hundkex i glada färger! smiley Jag hittade ett marknadsstånd där dom hade fyllt plastpåsar med såna här kex för bara 20:- och det räckte och blev över kan jag ju säga. *s* Jag fyllde två sådana här burkar. Men idag när mamma var uppe en sväng så plockade jag ihop lite blandade kexsorter i en liten godispåse till Elliot. Klart att han också ska ha lite gottis. smiley

Det blev inte så mycket shoppande den här gången, men nånting mer köpte jag. Fast det var till mig själv.. smiley En strut med kanderade mandlar och en strut med fudgekola… smiley Såå underbart gott när dom är så där helt färska och varma! Fast snäll flickvän som jag är, så sparade jag det mesta tills jag kom hem, så Håkan och jag festade på dem till filmen i går kväll. Jag skulle ha köpt ett par strutar till… *s*

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...