Allmänt

Loxy och hans yoghurtben… ;-)

yogurtben1

God kväll på er – hur står det till där ute?

Här hemma är det snart dags för ”CSI” på 5:an och en stor påse ostbågar som Håkan hade med sig hem när han varit en sväng till butiken i eftermiddag. smiley Vi har just ätit en tokgod middag – lax med kokt potatis, blomkål och en sås med smak av Karl Johansvamp, timjan och citron. Helt underbar! Vi bjöd mamma på middag i kväll. Självklart för att det är trevligt att ha henne här på middag, men i kväll ville jag verkligen ge henne något för det hon har ägnat dagen åt. Hon fick nämligen för sig i morse att hon skulle organisera (läs tokrensa) mina garderober, och det trodde hon att hon skulle klara av på ett par timmar. Jo tjena! smiley Det har tagit hela dagen, även om hon har varit hemma en stund i mellan också, men hon tycker ju sånt där är roligt, och jag är förstås sjukt tacksam, eftersom jag inte tycker sånt är roligt. *s* Nu är det i allafall mer ordning där inne än vad mina garderober nånsin har upplevt och jag tror faktiskt att mitt samvete kommer att se till att jag håller det någorlunda i ordning framöver också.

Tack snälla underbara mamsen! smiley

blomma-till-mamma1

Men nu har mamma gått hem och vi sitter framför tv’n och väntar på CSI. Loxy tuggar på sitt yoghurtben som han har fått av ”mormor” och verkar ganska nöjd med tillvaron. smiley Själv är jag mer än nöjd, för inte bara har jag fått sjukt snyggt i mina garderober – jag har även fått världens härligaste paket i från Skottland idag! smiley Återkommer med foton i morgon, ikväll orkar jag inte fota alltihop. Ha nu en jättemysig kväll alla och sov så gott när det blir dags. Här kommer några foton på lilleman när han kämpar med sin ”jätteben”. *s*

yogurtben2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

yogurtben3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

yogurtben4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

yogurtben5

 

 

 

 

 

 

 

 

yogurtben6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

yogurtben7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...