Vardagsbetraktelser

Fyller år varje dag… *s*

ffika4

 

Då var födelsedagsfikat nr 2 över. smiley Idag kom mamma, brorsan och lilla Evelyn upp på kaffe och tårta. Vi har delat upp det i bitar, så nu känns det som jag har fyllt år i flera dagar. *s* Evelyn skulle åka till sin mormor idag, så dom kom upp lite tidigare än det var tänkt från början. Men nu har hela gänget gått hem till sitt, och jag sitter här och googlar information om tandskötsel på hundar, olika bettyper och tandsjukdomar.

Jag skrev nämligen i Chihuahuacirkelns hälsoenkät idag, och där ställdes frågor som jag knappt kunde svara på. smiley Jag hade faktiskt ingen aning om ifall Loxy saknade några incissier eller om han hade sax- eller tångbett. Men med hjälp av Skk’s förklaringar och en motvillig hund så lyckades jag till slut svara på alla frågorna. 😉 Det här är en hälsoenkät som görs vart 5:e år för att få en bild av hur våra chihuahua mår och om det är något särskilt som måste informeras om eller planeras för. Det bästa är förstås om så många chihuahuaägare som möjligt fyller i enkäten fullständigt och sanningsenligt, så har du chihuahua men inte hört talas om det här, så kan du nå hälsoenkäten via den här länken.

Den här enkäten och undersökningen jag fick göra på Loxy i och med den, ledde till att jag upptäckte att han den sista tiden har fått mer tandsten än vad jag trodde, och det var ju ingen speciellt rolig upptäckt. Men jag vet att det är vanligt bland de här små, speciellt chihuahua efter vad jag har förstått. Nu måste jag i allafall besluta mig för vad jag ska göra åt det här, och jag har ett par alternativ. Återkommer till det senare, för att även få era åsikter.

Nu ska vi ut på en odrägligt regnig snabbpromenad, Loxy och jag, och sen blir det en timmes eftermiddagsvila här. Men jag återkommer lite senare, och då ska jag också svara på era kommentarer och hälsa på hos mina favvobloggare. 😉 Förhoppningsvis slutar jag att fylla år snart, så jag hinner med att blogga ordentligt igen. smiley *Skratt*

Ha det gott alla, så ”ses” vi snart igen!

ffika5

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...