Vardagsbetraktelser

Första grillkvällen 2008

1grilleveningbild2008

 

God kväll alla! Hoppas ni har haft en riktigt härlig dag i det ljuvliga vårvädret. Själv har jag inte fått många knop gjorda idag, men jag har inte mått riktigt bra heller, så det har sina skäl. Man får bara hoppas att prognosen stämmer och att vädret blir lika bra i morgon också.

 

 

 

 

 

1grilleveningkollage2008

 

 

Men grillat har vi gjort i allafall! smiley Det är en sådan himla underbar känsla när man tänder grillen, dukar på balkongen och sitter ute och äter för första gången för året. Marinerad kyckling blev det för våran del idag, Håkans specialitet. smiley Nu ska jag kolla om det är något att ha på tv i kväll, men egentligen känns det som rena helgerånet att sitta inne en kväll som denna.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...