Vardagsbetraktelser

6:e Juni-fika hos vännerna

6junifika1

Det var en jättemysig fika hemma hos Helén & Jari idag på deras altan. Och även om det var tokvarmt, så är det helt underbart skönt att sitta där, och till och med jag klarar av det eftersom dom har fällt ut markisen över hela altanen, som ett tak ungefär, så man slipper den gassande solen därute. Jag älskar solen, det är inte det, men den kan vara lite för stark att sitta i för länge liksom. smiley

6junifika2

Helén hade bakat en helt ljuvlig ananaspaj, och hela fikastunden kändes som en nästan lite overklig déja vu. För exakt ett år sedan, den 6:e juni 2007, så satt vi precis här, på deras altan för allra första gången och åt just Heléns hembakade ananaspaj. smiley Det var första gången jag och Helén träffades, och sen dess..ja, så har vi hängt ihop vi fyra kan man väl säga. *s* Lite kul att tänka på så här ett år senare.

 

 

 

 

 

6junifika3

 

Håkan tar för sig av pajen under strängt överinseende från Jonas. Hehe! Bra det, annars hade han förmodligen skickat sin egen tallrik med en bit vidare och behållt formen själv. Håkan är nämligt väääldigt förtjust i ananaspaj. *s*

 

 

 

 

 

 

6junifika4

 

Loxy försöker övertyga mig om att resten av vaniljsåsen i min skål är hans, medan jag förklarar det där med övervikt och bantning för honom. Vi var inte överrens…smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6junifika5

Håkan, Jari & Jonas diskuterar hojar. Tack o lov att Jonas kom på sin motorcykel! Hur i hela friden skulle dom annars ha klarat sig idag? Om dom inte fått åtminstone se och känna lite på en hoj. Haha!

Massa tack för en jättegod och trevlig fika, Helén & Jari! smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...