Vardagsbetraktelser

Såå snyggt!

Jag blev alldeles paff igår, när Linda kom för att hämta Rocky på eftermiddagen. Sista dagen för den här gången. Hoppas hon behöver hundvakt snart igen. Han är en riktig liten solstråle här hemma! smiley

Men alltså, paff blev jag! För när jag öppnade ytterdörren så såg jag knappt en bit av henne. Hon var dold bakom en blomsteruppsats inslagen i cellofanpapper, snören, rosetter och silverhjärtan. Och räcker fram den till mig..?!?!! smiley

Som tack för hjälpen med Rocky, fick jag höra. Ja, kära nån, han är ju så oerhört jobbig..*skrattar* Nej, men skämt åsido, jag vet ju själv hur skönt det känns att ha någon man kan lämna lilleman till. Jag blev bara så paff, rörd och nästan lite generad, så jag kände sen att jag inte riktigt tackade ordentligt. Men jisses, så glad jag blev! Det låg så mycket tanke bakom presenten. Hon hade verkligen valt ut något som både i stil och färg passade perfekt in i min inredning. smiley

Det blev lite ommöblering med träd och pedistaler här hemma, men nu står denna vackra uppsättning på en riktig hedersplats på en pedistal. Den kräver verkligen en sådan, så den inte försvinner bland alla andra växter. Btw, det syns lite dåligt på fotot, men det ligger ett jättevackert dekorationshjärta i sten i krukan också. smiley

Så tusen tack igen, goa Linda, för det fina trädet! Jag älskar det verkligen! smiley

Återkommer senare med nya tulpaner! Har inte sett några ute än.. smiley

//Indra – Väntar på Värmen

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...