Vardagsbetraktelser

Spontan fikakväll!

cupcakes221

I kväll blev det en sån där mysig spontan fikakväll som jag bara älskar. Stressiga jag skulle ju förstås slänga ihop lite cupcakes, nu var det faktiskt ganska längesen, tyckte jag, och dessutom skulle Mogge, en kompis som hittills klarat sig ifrån mina cuppisar komma hit, så jag var ju faktiskt mer eller mindre tvungen. Haha! Det blev i allafall en enkel variant, med creme cheese frosting gjord på bland annat Lemon curd, dekorerad med lite olika strössel och några hjärtan i sockerpasta. smiley

fikastundmuffins2

Även mamma dök upp en sväng, hon måste ha känt doften av muffinsen ända ner till sig även om hon spelade oskyldig. Hehe! Det var i allafall en jättetrevlig kväll, och den slutade roligt också. Jag har fått den stora äran att få göra min systers och svågers hemsida för deras stuteri, och det ska bli så himla roligt! smiley Jag hade velat sätta igång med den redan nu, om jag inte haft en sambo som stått över mig och påpekat att man faktiskt måste sova också och att datorn förmodligen inte kommer att springa iväg tills i morgon. *suck* Tråkmåns! *skratt*

Men han har väl rätt förstås. smiley Så nu säger jag god natt och önskar er alla en riktigt skön natt. På återseende i morgon och må så gott!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...