Vardagsbetraktelser

Ännu en sommardag hos mamsen! :-)

mammas10

 

Jag fick ett telefonsamtal av min syster Nicole precis när jag skrivit första morgoninlägget idag. Hon var hemma hos vår mor och hade både Saphira och Boss med sig, och undrade om jag inte skulle komma ner en sväng med Loxy. Hennes tanke hade egentligen varit att gå ner till sjön en bit från där vi bor och bada idag, men det blåser något alldeles kopiöst så hon skulle avvakta lite.

Självklart var jag tvungen att kila ner en stund, för att träffa syster och systerdotter och för att låta lilleman busa runt med Boss och Elliot en stund. 😀 Även brorsan och Evelyn var där och efter en stund kom även Håkan ner. Så det blev ännu en härlig dag i mammas trädgård, med fika och bus med hundar och ungar. =)) Jag tog med mig den halva frysta Cheesecaken jag hade kvar sedan midsommar, Nikki är precis tokig i dom där. *s* Men när jag kom ner satt hela gänget och åt glass, och det satt inte fel en dag som denna. Trots blåsten så är det över 25 grader varmt i skuggan och sitter man i lä så blir man ju nästan stekt. 😛 Själv har jag fått hålla mig i skuggan i vanlig ordning, men jag har ingen lust att förvärra huvudvärken. Jag hade mini-pc’n med mig som vanligt och satt och pillade lite med den i en av mammas sköna Baden-badenstolar, innan den ”stals” och flyttades ut av soldyrkarna utanför den skuggiga altanen. Men på gräsmattan låg filtar utbredda både i solen och i skuggan, och trädgårdsmöblerna står inte heller i solen. Så där tog vi en kopp kaffe med Cheesecake senare och retades med Saphira som har ett temprament utan dess like..haha!

 

Jag gick runt med kameran med jämna mellanrum och fångade sommardagen på bild, mest våra tre tokiga hundar som släppte loss på gräsmattan och höll i gång nästan nonstop. Hur i hela friden orkar dom? Men så fort dom tog en paus så lade dom sig i solen. Chihuahuas alltså… *s* Det var bara Pellisen som kröp in under bordet med sin groda då och då, men tacka för det med den pälsen.

 

Hur som helst – här kommer ett gäng utvalda foton från dagen – en salig blandning av busiga hundar, tokiga ungar, såpbubblor och sol.

 

Ha en fortsatt härlig dag alla!

 

 

Fotona är klickbara till egen sida, och därifrån kan man återigen klicka för att få upp fotot i större format.

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Va härligt hela familjen.. Härligt och se hundarna busa så kul ihop =)
    Önskar att Revo hade fler kompisar..
    Kram

Kommentarer är stängda.