Vardagsbetraktelser

Tidig morgonpromenad i värmen…

Jag är lite sent ute med dessa bilderna..(som vanligt, ska jag väl kanske tillägga ) ,men det blir lite si och så med skrivandet innan jag är helt frisk. I kväll orkade jag i allafall sätta mig och redigera lite foton.

De är ifrån i går morse, när Loxy och jag gick på första morgonrundan vid 7-tiden. Vi bor i ett helt underbart område, lantligt och lummigt men ändå bara några minuter med bil eller buss ifrån centrum. Eller scooter… smiley

I går var ju vädret helt underbart redan tidigt på morgonen och även om det var lite morgonkyligt i luften så värmde solen redan. Vi tog en liten tur runt vårt bostadsområde, som har jättefina promenadvägar. Loxy älskar de där tidiga promenaderna och har fullt upp med att undersöka dofter och ”läsa av visitkort” från andra vovvar. Dock är han tokförbjuden att springa i det höga gräset så länge jag inte har fått tummen ur och köpa Front Line. Jag är precis livrädd för fästingar, det måste var några av de mest vidriga krypen på jorden.smiley Och dessutom fyller de inte ens någon vettig funktion! Inte för att jag är speciellt förtjust i getingar heller, men i det här fallet får de gärna finnas, eftersom de är de enda naturliga fienderna till fästingar. Men i morgon ska fästingmedel inhandlas så lillkillen får busa omkring fritt igen. Nåja, fritt inom inhägnade platser i allafall, eftersom det lilla odjuret bara rymmer när han är lös. smiley

I vilket fall som helst så var det en helt underbar morgontur, och inte mindre när man kom in och det doftade nybryggt kaffe i hela lägenheten. Då får det bara inte hjälpas att Loxy snodde sambons hörapparat och lyckades knapra den i två delar, och gav mig några minuters panik innan jag hittade den minsta biten. Det är smällar man får ta. smiley

Ha det gott alla & glöm inte att ni kan klicka på bilden om ni vill se den större.

// Indra – Naturälskaren

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...