Vardagsbetraktelser

Fredagskväll…

fredagsljus1

 

 

I fredags kväll var vi hemma på en mysig liten träff hos Jari & Helén. Vädret var som vädret har varit den sista veckan, så det var jättemysigt att sitta inne i värmen och småprata. smiley

 

 

 

 

fredag1

 

Av någon underlig anledning verkar Loxy stå i centrum hela tiden. *Skratt* Riktigt så illa är det inte, men jag blev klart full i skratt när jag la in bilderna i datorn och upptäckte att han faktiskt var med på i princip vartenda foto. Haha! smiley

 

 

 

 

 

fredag2

 

Men det är klart, det stod ju fika och godis på bordet. Och jag tror inte att det finns någon hund som är mer glupsk än Loxy. smiley Hehe! Men faktum är att jag förstår honom. Jag hade med mig cupcakes i vanlig ordning, men dom får vänta med att presenteras. Den här kvällen var det Heléns kanelbullar som tog alla priser som finns! Jisses, säger jag bara! Varför funkar det inte med doggybags längre? smiley *s*

 

 

 

fredag3

 

 

Alltså, jag har ätit många kanelbullar i mina dagar, men jag kan ärligt säga att Heléns bullar är dom klart godaste jag nånsin har ätit. Jag var så frustrerad över att jag inte mådde riktigt bra den kvällen. Jag fick bara i mig en bulle! smiley Jag hade ju velat ha minst 3! smiley

 

 

 

fredag5

 

 

 

I allafall var det en jättetrevlig kväll. Som vanligt. smiley Nu dröjer det ett litet tag innan vi kan åka iväg någonstans, eftersom Håkan operera sitt knä i morgon, och inte får knalla omkring på det den första tiden. Men förhoppningsvis får vi lite besök hemma hos oss i stället. smiley

Tack för en jättetrevlig kväll, båda två! smiley Vi ses snart igen!

// Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...