Vardagsbetraktelser

Födelsedagsfika ikväll, i efterskott. ;-)

minffika08kollage1

Så var den här onsdagen så gott som slut. Jag fattar inte vart dagarna tar vägen?? Dom bara rusar iväg! Det känns inte längesen som vi packade för att åka iväg ner till Blekinge över helgen och nu är det snart helg igen.

Kvällen har i allafall varit jättetrevlig med Jari och Helén här på fika. smiley Loxy tappade fullkomligt koncepterna i vanlig ordning, som han alltid gör när han träffar dem – han är helt tokig i ”tant” Helén och ”farbror” Jari. smiley

Jag fick nåt så himla sött av dem i födelsedagspresent! Jag håller fullkomligt med dem – det stod ju bara mitt namn på dem. *skratt*

ffika1

Tre jättesöta små ljuslyktor som man antingen kan ha stående, men även hänga upp. Jag kommer nog att hänga dem i en kedja tillsammans. Rosa såklart! smiley

ffika2

Och så ännu en sjukt söt liten värmeljuslykta. smiley Med en lång ”pinne” som jag har stuckit ner i en golvkruka med en palm, men den här passar precis lika bra utomhus på t.ex. balkongen, altanen eller i trädgården. Jag var bara tvungen att tända den och se hur det blev och den var otroligt söt och stämningsfull! 🙂

Massa tack båda två! smiley Dom var verkligen jättesöta! =))

ffika3

Själva bjöd vi på Ristoriatårta ikväll, ifrån Byttorps finbageri, som har massor med fina och goda tårtor. Jag hade väl helst gjort något själv egentligen, men nacken stoppade mig idag som jag nämnt tidigare. Och den här tårtan, med pistagegrädde och mandelbottnar, var verkligen sjukt god! smiley

Det har varit en riktigt mysig kväll, men nu har vännerna åkt hem och vi har krupit upp i soffan och sitter och zappar mellan alla kanaler och kan inte bestämma oss för vad vi ska se, så vi ser allt på en gång. *s* Det blir snart läggdags här, för i morgon ska Håkan till Såtenäs igen, så han ska upp vid 5-tiden. Hoppas ni har haft en fin dag och en bra kväll alla. Jag säger god natt här nu, och återkommer i morgon. Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...