Vardagsbetraktelser

Myskväll med mamma..

mammamyskvall1

Nu säger vi god natt, mamma och jag. smiley Vi har haft en jättemysig kväll framför tv’n även om det blir mest prat om allt mellan himmel och jord i stället för tv-tittande. *s* Men filmen – ”Min stora kärlek” – som gick på 3:an i kväll är verkligen jättecharmig tycker jag. Och klart tänkvärd! 😉

mammamyskvall2

Jag bjöd på lite enkelt i kväll, rostbiff med potatissallad och gurka & tomater. Och så lite snacks efteråt förstås…ostbågar. smiley Men nu ska vi ut med småtrollen en sista sväng och sen blir det sängdags, för i allafall jag är toktrött i kväll. I morgon blir det en lång dag.

Hoppas ni har haft en mysig kväll. Sov så gott i natt och ha en fin lördag. På återseende då.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...