Allmänt

Barncancermilen till Hyssna Kvarn i dag!

morgongustaf1God morgon alla! Hoppas ni har sovit gott, men det är knappast svårt med det sövande regnet som smattrar mot rutorna. Dock, här är det rena slagregnet av och till och utanför våran dörr finns ett plexiglastak som lämpligt nog får ta emot det mesta utav regnet och takdroppet. Så i mellanåt är ljudet fullkomligt öronbedövande när regnet slår mot taket. Mindre sövande kan man ju säga…

Nu har Håkan kommit hem igen efter sina två dygn på Såtenäs. Men i morgon ska han iväg igen på ytterligare ett dygn. Det blev mycket jobb den här veckan, men så blir det ibland. Sen kan det komma veckor som är helt fria, så jag klagar inte även om det är trist när han är borta. Men nu är han hemma i allafall, och idag ska vi ha våran välkomstfest för våra nya Hräsvelg-medlemmar. smiley Jag har lite andra grejer att pyssla med först, men sen ska jag fixa till salladen tills ikväll och vid 17-tiden ska vi möta upp Jari & Helén i lokalen och fixa i ordning för kvällen.

 

 

barnmilen1

Egentligen skulle vi ha åkt Barncancermilen idag, ett arrangemang som anordnas här i Borås av Lugnets MC. Runt om i Sverige möts motorcyklister upp och kör en sväng ut till något bestämt ställe för en fika, här i Borås skulle vi till Hyssna Kvarn i år. (förra året gick turen till Hofsnäs Herrgård) Det kostar 150:- per motorcykel att vara med och pengarna går oavkortat till Barncancerfonden. Men vädret känns inte så inbjudande idag så vi stannar faktiskt hemma, men några i gänget skulle ge sig iväg idag ändå. Strongt gjort helt klart, i det här ösregnet! smiley

 

 

 

 

barnmilen2

 

Men nu ska jag plocka fram lite rostbiff och potatissallad från igår kväll, och bjuda Håkan på en lunchmacka. smiley Ha en fin lördag alla, och på återseende lite senare.

Fotona kommer ifrån Lugnets MC, Barncancermilen förra året när flera i gänget var med. Översta bilden: Starten från Lugnets, Nedre bilden: Otto & Jonas ute vid Hofsnäs.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...