Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Tränar på mallbygge idag…

mall1

 

Hej därute alla!

 

Tar en liten paus i från nagelhörnan och tittar in här en sväng. 🙂 Det blev ingen tur till City Gross idag, jag hoppade helt enkelt över det. Jag har en liten smula huvudvärk och är rädd att jag kan bli åksjuk om jag åker runt i bil idag. Det är illa nog att jag måste åka ner till skolan. Den där förbaskade åksjukan kan ju förstöra flera timmar om det vill sig illa. Jag våndas inför morgondagen då vi ska åka till Skara. Jag vill ju verkligen dit – men jag önskar verkligen att det var gångavstånd, så jag slapp bilresan. :-/

 

mall3

 

I stället för City Gross så blev det nagelhörnan idag. 😀 Jag bestämde mig för att klämma på robothanden några mallar och bygga lite glittriga naglar. Jag testade lite olika glitter, både ”vanligt” småkornigt, lite större runda glitter, (likadant som vi använde på Veronicas naglar igår) så kallat ”flitter”, alltså små avlånga glitter som lägger sig kors och tvärs över varandra, och till sist ett åttakantigt stort glitter. Glittret blandar man i gelén på en kakelplatta och lägger sedan på det på nageln och ut på mallen som en förlängning av den egna nageln. Det är såklart fler moment i detta, men det går jag inte in närmare på.

 

mall4

 

Här är själva gelénageln färdigbyggd och härdad, och nu återstår filning till den rätta formen och till sist ett sista lager uv-lack för att få upp glansen i nageln igen efter filningen. Jag ska sätta mig med filningen nu, så jag lägger upp lite ”färdig-foton” senare. 🙂 Just nu ser naglarna förstås inte kloka ut, med de ojämna kanterna, men det blir verkligen riktigt bra när man har filat till dem. Jag kommer testa mallnaglar på mig själv nästa gång, bara mina naglar fått återhämta sig lite efter mitt härjande med nagelfilen på dem härom dagen. 😉

 

Ha nu en fortsatt fin dag alla, och på återseende i eftermiddag!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...