Allmänt

Ont och uttråkad! :-/

bored1

***

God morgon på er alla!

Efter en näst intill sömnlös natt på grund av tokvärk i min förbaskade axel, rygg, arm osv så sitter jag nu uppallad i soffan igen. Det verkar som den här ställningen är den minst smärtsamma för mig. Jag lade två extra kuddar i sängen i går kväll, för att kunna lägga under armen, men det gjorde ingen större nytta. Jag kan varken ligga rakt på rygg, på sidan eller på magen. Återstår bara sitta, eller halvsitta snarare, och det är lättast i soffan.

Klockan är snart åtta och jag har suttit här sedan sex ungefär. Jag väntar på att min kära mor ska komma hit och vara hundvakt medans jag går till min läkare och förhoppningsvis får något som tar kål på den här inflammationen. Och på värken, i allafall de första dagarna tills den antiinflammatoriska medicinen börjar verka. Jag har haft muskelinflammationer förut, så jag vet hur de känns, men jag har aldrig haft det i armen tidigare och det är verkligen riktigt jobbigt.

Och för att fortsätta på min inslagna gnällbana så måste jag ju bara säga att jag är sjukt uttråkad också. :-/ Det är så himla mycket jag vill göra, som jag behöver göra, och så sitter man bara här och kan inte göra någonting! Det är enormt frustrerande! Men jag är fullt medveten om att jag gör mig själv en björntjänst om jag överanstränger armen nu, så det är bara att stå ut.

Nu dök min mamma upp här, så jag ska sticka iväg till läkaren och se vad han kan göra för mig. Ha en fin dag alla, och sorry för gnället. 😉 Men måste ju få klaga lite ibland. 😛

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Stackars dig! Hoppas du mår bättre snart och att vårsolen blir varmare och varmare, kram!

Kommentarer är stängda.