Vardagsbetraktelser

Morgontur i vårsolen

morgonprommis3

En av de saker som jag älskar med solen, värmen och sommaren är att se hur pigg och glad Loxy blir. Han avskyr verkligen kyla och blöta, så till den milda grad att man riktigt ser hur han förändras ifrån att ha varit lite vintertrött och ointresserad av det mesta utom att sova, äta och gosa, till att vilja gå ut och busa hela tiden. Och i stället för att gå fem meter bakom mig i hela flexikopplets längd och göra allt för att få vända tillbaka hem hela tiden, så tokspringer han fram och tillbaka i kopplet och svansen går som en liten propeller på honom hela tiden. =))

morgonprommis2

Det är då man är så glad att man bor som man gör, nästan på landet med underbara promenadvägar i skogen och sjön bara några minuters gångväg hemifrån. Nu är fåren utsläppta i hagen bakom vårt hus, så nu är det bara en tidsfråga innan man får se alla toksöta små lammungar som kommer springa omkring där. :o)

morgonprommis1

Man får riktigt dåligt samvete när man går hem, för den här lilla tjuren Ferdinand som står här och luktar på blommorna, skulle nog ha velat varit ute en bra stund till. Men jag planerar en längre promenad senare idag, nu ska vi dock äta frukost lilleman och jag, och sen är det dags för lite hushållsbestyr. Ha det så gott alla.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...