Vardagsbetraktelser

Vår julafton 2007

I år firade vi julafton hemma hos min mor i hennes mysiga lägenhet. Eftersom jag tyvärr fick dras med migrän hela julen så blev det inte så mycket foton tagna, och inga alls togs under de vanligt fotograferade tillfällena, såsom vid julbordet eller julklappsutdelningen. Såklart! smiley

Men lite fick jag ihop i allafall. smiley Och det var en underbart mysig kväll, med massa god mat och massa julklappar…de flesta till Loxy och Elliot. *Skratt*

Det mysigaste av allt var förstås att vi hade underbara lilla Saphira hos oss. Tråkigare var det att Evelyn var hos sin mamma denna julen. Men jag fick i allafall en hel bildsvit på henne när hon öppnade sina julklappar från oss tidigare på dagen innan hon åkte. De kommer i ett annat inlägg.

Själv fick jag ett jättevackert guldhalsband i form av ett hjärta med diamanter och med matchande örhängen till av min älskling. smiley Smycken är nog en av mina största passioner tror jag. smiley

Men naturligtvis så var det bästa med julen att samlas allehopa och bara umgås tillsammans. Det jag saknade mest var min syster Therese, men förhoppningsvis kommer vi iväg för att hälsa på dem snart, med julklappar i efterskott till pojkarna. Nu ska jag krypa i säng för att samla krafter inför nyårsafton. smiley Ha en God Natt alla och en riktigt God Morgon. smiley

// Indra – Hoppas på en natts god sömn

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...