Vardagsbetraktelser

Grattis älskling!

Som vanligt är jag ju toksent ute med inlägget, men jag var ju naturligtvis inte lika sen ”i verkligheten”. smiley

Den 22 juni fyllde min älskling år, och som ni lätt kan räkna ut, så inföll ju hans födelsedag på midsommar i år. Den firade vi hos goda vännerna Flemming & Maria, och eftersom jag tidigare hade skvallrat om denna andra begivelse, (till Håkans stora frustration..smiley ) så hade ju kompisarna hittat på en liten plojpresent till honom. En jättetuff liten byggsats i form av en Harley Davidson förstås. smiley Plus en kaxig mus som spelar ”Happy Birthday”..smiley

Själv köpte jag en klocka till honom, som han fick på morgonen. Kanske inte så romantiskt, men dels behövde han en ny, och dels tyckte jag denna var riktigt fräck och den passade dessutom honom perfekt! smiley

Återkommer framöver med bildbevis på svåra huvudbry över pytteliten byggsats. smiley

 

// Indra – Med vansinnig skrivklåda…smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...