Vardagsbetraktelser

Tillbaka från lunchen – levande! *s*

sushilunch1

Det var faktiskt inte så hemskt som jag fått för mig att det skulle vara. smiley Jag menar..man hade ju sina onda aningar liksom.. Rå fisk? Men det var faktiskt riktigt gott! smiley Jag skulle väl säga så här; Det var ingen tokhöjdare som jag bara måste ha igen så snart som möjligt. Men jag tänker definitivt äta det igen i allafall.

sushilunch2

Vi var på Eest på Stora Brogatan i Borås, en Restaurang och Sushibar, där fokus låg på sushin men där dom även hade ett par alternativ i form av annan asiatisk mat. Man betalade en summa för lunchbuffé och sen åt man hur mycket man ville. Det var ovanligt prisvärt, då man ofta bara får kanske 8-10 bitar för samma summa som vi betalade idag, och då ingick även dricka plus att vi hade tillgång till den andra maten också ifall vi ville ta lite av varje.

sushilunch3

Sushibuffén var enorm, med massor av olika sorter att välja mellan och otroligt fräsch hela tiden. Den fylldes ständigt på med nya sorter och såg aldrig stökig eller kladdig ut. Hela restaurangen var för övrigt väldigt lugn trots att där var mycket folk, stämningen var trevlig och det pratades mycket om just sushin.

 

 

 

 

 

 

 

sushilunch4

Det har ju dykt upp en hel del små sushibarer även runt om i Borås, och jag kan inte uttala mig om dessa, eftersom detta var min första sushiupplevelse. Men Peter och Jenny äter däremot sushi väldigt ofta, och dom kunde i allafall intyga att det var väldigt hög kvalitét på maten här på Eest. Och sen var det ju då, som sagt, fördelen med buffén som var både prisvärd och inbjudande med sitt stora utbud.

 

 

 

 

 

 

 

sushilunch5

Peter tänker ta en tugga Jenny på gaffeln…? smiley

sushilunch6

Håkan börjar tröttna på mig och min kamera… *s* Fast idag glömde jag den faktiskt. Som tur var hade han sin mobil med sig.. smiley

sushilunch7

Jenny och jag spanar efter hur vädret ser ut.

sushilunch8

Dags att bryta upp. Nere i entrén fanns en kaffemaskin där man kunde välja vanligt kaffe, cappochino, café olé eller liknande som take away när man lämnade Eest. Riktigt mysigt att promenera en stund på stan efter maten med kaffekoppen.

Så ska du testa sushi eller redan älskar det och bara letar efter ett bra sushiställe, så kan jag absolut rekommendera Eest. Ett riktigt trevligt ställe! smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...