Allmänt Vardagsbetraktelser

Hemma i säkert förvar… ;)

harno8

Hej och god kväll alla! smiley Ja, så var man hemma igen. Eller ja, jag har ju faktiskt varit hemma sen i går kväll. Men i går var jag så slut att jag inte orkade packa upp nåt annat än tandborsten innan jag ramlade i säng, och idag har jag varit på stan hela dagen. Jag som egentligen skulle ha vilat idag, hade jag tänkt. Men jag var tvungen att ge mig in till apoteket, och sen blev det lite handlande och så blev det lite fika och så missade jag den ena bussen efter den andra, hamnade på lekplatsen i stadsparken med Evelyn och Dennis och till slut var klockan runt fem. Det var min lugna dag hemma… Hehe!

Men nu är även Håkan hemma, efter en bra men tidvis något blöt mc-tur hem ifrån Härnösand. Jag skulle tro att han är ganska mättad på motorcykelåkning på ett tag nu. smiley Så nu ska jag plocka fram smörgåstårtan som jag köpte tidigare idag, och så ska vi koppla av lite här hemma. Återkommer i morgon i stället med lite om veckan som gått.

Ha en jättefin kväll och må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...