Allmänt

En riktig slappardag…

vackra-harnosand1

God eftermiddag på er alla!


Då var middagen avklarad i dag också. 🙂 Den här dagen har varit riktigt lugn, vi har faktiskt inte gjort mycket mer än att tvätta lite, handla och sitta och prata. Men det behövs såna dagar också i mellanåt. Ikväll eller i morgon bitti ska jag sätta en skinkstek på kokning till middagen i morgon eftermiddag. Det är alltid bra att vara ute i god tid med såna långkok.


Ikväll då? Nej, vi har inga direkta planer. Jag tror inte någon av oss har någon större lust att göra något i dag. Det är väl de senaste dagarnas aktiviteter som hinner ikapp en, så man blir helt slut. Inte van vid norrlandsluften heller. 😉

Nu ska jag skriva av några recept som jag har hittat i en kokbok här och som jag vill prova när jag kommer hem. Ett par av dem kommer ifrån en LCHF-kokbok med en massa intressanta maträtter. =)) Men jag har även hittat en hel del bakrecept och recept på fantastiska smörgåstårtor. Måste ju bara ha med mig de recepten hem. 😀

Förresten, fotot här ovan är taget ifrån Vårdkasen här i Härnösand, med utsikt över hela staden. Otroligt vackert, och alltid lika svårt att förmedla på bild. Men utsikten ser man ju. 😛


Hoppas ni har haft en bra dag alla, och får en skön kväll.

På återseende snart!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...