Allmänt

Morgonsol…

morgonblom1

 

God morgon på er alla!

 

Idag vaknade vi till en om möjligt ännu varmare och skönare morgon. 😀

Vi tog en kopp kaffe nere på rummet innan vi kilade upp till Håkans föräldrar och åt frukost. Nu ska vi snart köra ett par tvättmaskiner här så slipper man få med sig så mycket smutstvätt hem. Och så ska vi iväg och handla lite till middagen som jag ska laga i morgon. Det blir skinkstek såklart. 😀

 

Förutom detta så ska jag bara njuta av det underbara vädret idag och inte så mycket mer. Få lite färg på benen kanske. 😉 Loxy var så himla trött i går så jag vill att han ska ta det lugnt och få vila idag.

Hur som helst – nu ska jag ta och sortera tvätt här och sen ska vi ner i tvättstugan, Håkans mor och jag.

Ha en kanonfin dag alla, och på återseende lite senare!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Här är det också himla varmt…härligt:) Hoppas du får en underbar dag.

Kommentarer är stängda.