Allmänt

En trollboll på besök – och en underbar liten present! :-D

trollboll1

 

God kväll på er alla!

 

Jisses, idag har jag verkligen hållt igång – igen! Tur att det snart är över det här, för nu börjar jag få mer än lovligt mycket värk i kroppen. Men kul är det med allt julstök. 😀

 

Idag har jag haft mamma och den här söta lilla trollbollen här. =)) Fast tyvärr ser han inte ut så här längre. *s* Det här kortet togs strax innan han klipptes. Han är förstås ursöt nu också, men dom ser verkligen ut som valpar i den här ”ickefrisyren”. 😛

 

Hårfärgning har det stått på schemat idag. Och strömmingsinläggning. Men det sista gjorde Håkan – det är hans avdelning. 🙂

Själv har jag hållt på med julpyntning, tvättat och lite annat smått och gott.

Nu skulle jag egentligen ha legat och vilat en stund, men jag gick upp igen. Jag kan ju ändå inte sova nu, och jag kände att jag inte var klar här uppe och då kan jag inte slappna av. Det är snart dags för middag, lite sen idag. Men jag tänkte att Håkan skulle få vila en stund till. Han är toktrött han också idag.

 

Min kompis Veronica var här en sväng också, och lämnade av ytterligare julpynt som hon rensat ut hemma. Min syster Nikki ska få en hel del av det, men ett par saker blev jag själaglad över, bland annat ett glöggset! =)) Jag köpte ju fyra glöggmuggar och två skålar nångång under sensommaren, men där ingick ingen glöggryta, vilket det gjorde här. Så den blev jag superglad över! 😀

 

hellokittykalender1

 

Dessutom fick jag en annan liten sak av goaste Veronica. En Hello Kitty chokladjulkalender!! 😀

Hur söt är inte den här på en skala liksom?! =)) Jag kommer ju aldrig vilja öppna den här, den är ju så himla gullig. Men vi får väl se hur det blir den kvällen jag sitter här framför tv’n och har glömt att köpa lördagsgott….haha!

Tack gulliga Veronica! cutecolorsloveicon25

 

Nu ska jag dricka upp mitt eftermiddagste och sen är det dags för middagslagning. Idag blir det stekt färsk strömming med potatismos och rårivna morötter. Mums! 😀

 

Ha en fortsatt fin kväll alla, och ta det lugnt i snön om ni är ute på vägarna!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    jag har oxå en sån där fin kitty-kanlender, fast med en annan bild. Å visst är den söt?!

    För min del så blir de inte så mycket julstök, vi har ju inte så stor lägenhet så blir ju bara nån tomte här å där. Å inte kan jag baka massor eller laga massa mat heller, vårat kök är ju litet de med. Men jag ska laga köttbullar imorron, som vi ska ta med till mina föräldrar på julafton. 2 kg köttfärs ska bli köttbullar, hoppas de räcker?! (fniss).

    Förstår att du har ont i kroppen. Jag med, så förstår dig verkligen. Men för min del är det de dåliga (fruktansvärt kalla) vädret som ställer till de. plus att när de e kallt, får jag problem med andningen. Inte har de blivit mkt till sömn på sista tiden heller… Vi måste nog båda börja tänka lite på oss själva! Men vet att de e svårt, man vill ju så mkt. Kram kram

Kommentarer är stängda.