Allmänt

Dags att sova…

tecknad-miranda41

 

Hoppar in en snabbis och säger god natt till er alla!

 

Det har blivit en liten gå-omkring-och-pyssla-kväll här hemma, för tv har inte mycket att bjuda på (som jag gillar) på tisdagar. Jag har fått upp nya gardiner i sovrummet – äntligen – och så har vi borstat våra tre nytvättade ryamattor. 😛 Ja, vi brukar borsta dem, för att få upp ”luddet” efter tvätten och det blir så bra! Dom blir nästan som nya igen. 😀 Men det är ett j***a slit! Jag lyckades bryta en nagel till min stora frustration när jag slet med den där förbaskade kardan, så sen fick Håkan ta över det där muskeljobbet. 😉

 

Jaja, nu ska jag hoppa i säng i allafall. I morgon ska jag till stan på ett möte på förmiddagen, så vi får se om jag hinner blogga på morgonen. Annars kikar jag in när jag kommer hem igen.

Ha en fortsatt fin kväll alla, och sov så gott när det blir dags!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Det där med luggen kan jag förstå hur du känner, men fixar man den bara när man ska ut med olika produkter så spelar ju inte det någon roll hur håret egentligen ser ut vet du 😉
    Jag har ju inte sån lugg om jag inte trixar med den 😉

    Om du tänker sy ihop såna där ”tossor” någon dag så finns det en till här som är intresserad utav det, kanske kan visa hur man gör i så fall 😉

    Pusspuss

Kommentarer är stängda.