Allmänt

Lördags”morgon”… :-)

loxymorgon971

God morgon på er alla!

Efter en skön sovmorgon är jag nu på benen för lite kaffe och loxypromenad. 🙂 Än så länge ligger han och drar sig i sängen, så jag kan nog ta det lugnt ett par minuter till.

Hoppas ni hade en mysig fredagskväll igår. Själva bunkrade vi upp med snacks, choklad och julmust och sen satte vi oss och kikade på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Hjärtat åkte ner till Hemmakväll igår och hyrde de tre sista Potter-filmerna i en vecka, så de övriga två tar vi efterhand. Dock såg jag en bit in i filmen att jag redan sett Halvblodsprinsen. Undra när, för jag trodde verkligen inte jag hade sett den och Håkan hade inte gjort det. Troligtvis nån gång när han varit på jobbet i allafall, för annars ser vi ju i princip alltid samma filmer. 😛 Jaja, det var bra med en liten uppdatering inför dom två sista, för dom har jag i allafall definitivt inte sett. *s* Tänkte göra likadant för Håkans del nu, när det gäller Twilight-filmerna. Kolla på de första innan vi sticker iväg och ser Breaking dawn på bio. 😀

Idag blir det dock ingen film överhuvud taget för jag har annat att pyssla med. 🙂 Inga naglar heller för den delen, för hela nagelrummet ser ut som ett fullständigt katastrofområde. 😛 Men jag har en massa annat som ska göras och som jag kommer sätta tänderna i idag.

Ha en kanonfin lördag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...