Allmänt

Längtar till sommaren!

morgonblom12

 

God morgon på er alla!

 

Då var det en ny dag. Ingen sol men fint, även om det inte är så varmt ännu. Jag längtar så sjukt efter solen och värmen och att få sitta ute på vår härliga balkong på morgonen, med kaffekoppen och datorn. 😀 Men än är det ett tag kvar tills dess så det är bara att ha tålamod.

Idag ska jag i allafall sitta i  nagelhörnan hela förmiddagen och träna mig på att bygga naglar. 😀 Eftermiddagen tänkte jag ägna åt terori och läsa igenom kompendiet ordentligt. Så idag blir det ”pluggdag”. =))

Men först ska jag dricka upp morgonkaffet och prata en stund till med Veronica som ringde nu på morgonen. 😛

Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

 1. säger:

  Hejsan
  Tack så jättemycket
  Jag hittade dig där man kan skriva inlägg o få betalt
  Har du fått några uppdrag o skriva ?
  En tanke eller tps, flytta den ikonen högre upp på din sida, så syns den bättre
  Ha en fin dag

Kommentarer är stängda.