Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

En dag i nagelhörnan :-)

horna1

 

Hej på er alla goa!

 

Tänkte jag skulle ta en paus ifrån nagelhörnan och kika in här en sväng. Jag har suttit och kämpat med den där högre punkten på nageln som jag nämnde igår, och jag blir tokig! Hur svårt kan det và liksom? *s* Men det kan det, jag försäkrar. Det är bara att träna vidare.

Tänkte jag skulle streama nummer två av True blood till mobilen från Storytel också och ha att lyssna på när jag grejar. Det är perfekt med ljudböcker när man sitter ensam och tränar så här. Men just nu står radion på. Ganska trevligt det också. 🙂

Vad händer hos er idag då? Det har inte spruckit upp här riktigt så någon sol har vi inte fått se än. Däremot är det nästan 3+ ute och det kan man ju inte klaga på. 😀 Jag tänkte ta en liten tur med lilleman nu innan jag fortsätter inne i nagelhörnan. Han är lika glad som jag över de här milda dagarna. =)) Det enda man önskar nu är att snön ska försvinna också, så man slipper se allt vitt när man tittar ut. Men det är på god väg.

Nej, om man skulle se till att komma ut en sväng då. Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Vad kul att höra att kursen går bra! Jag var bara tvungen att kommentera här också säga vilken inspirerande nagelhörna du har! Ett sådant litet pysselhörn skulle jag vilja ha, med alla grejer framme och redo att pysslas med. Men det blir nog av när vi väl flyttar nästa gång. Lycka till med träningen av den högre punkten på nageln, även fast jag inte riktigt vet vad det är och innebär, hihi! 😀

  2. säger:

    Trevligt att se din nagelhörna och lycka till med kursen.

Kommentarer är stängda.