Allmänt

Vegetariskt ikväll…

greenbeef1

God kväll på er!

Nu har vi stökat undan dagens middag, som idag blev ört/grönsaksbiffar, lite potatis, kokta grönsaker och min egen sås. Riktig gott! Vi tycker verkligen om vegetarisk mat, både Håkan och jag. Jag är på jakt efter ett riktigt gott recept på egna vegebiffar av nåt slag, mågra som inte bara smakar morötter. *s* Det är annars ganska vanligt, att många recept består till större delen av morötter som är drygt och billigt. Men jag vill inte att smaken av dessa ska väga över utan smälta ihop med andra grönsaker eller rotfrukter till en fin smakblandning. Är det någon som har något bra grönsaksbiffrecept så får ni mer än gärna maila det till mig på blogg@cherlindrea.se

Nu ska vi ta oss en kopp eftermatenkaffe och kika lite på vad tv har att erbjuda. Annars har vi lånat några filmer av goa Virre så vi lider ingen brist på underhållning. 😉 Själv vill jag gärna se True blood men det får jag nog göra när jag är ensam nån dag. Det är inte riktigt Håkans grej. *s* Men vi har lite andra bra filmer att välja mellan, så vi får väl se vad det blir.
Jag såg precis på nyheterna att det pågår en forskning på björnar och hur det kommer sig att de kan ligga i ide så många månader och ändå hålla sig kärnfriska. Vetenskapens värld ikväll handlar om denna björnforskning så vi kanske tittar på det i första hand.

Men nu ska jag dricka mitt kaffe och vara lite social med hjärtat. Ha en fortsatt fin kväll och på återseende alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Så vackert inlägg du skapat med småbilder,jag gillar bloggare som gör sina inlägg med bilder man lagt ner lite tid på, ger alltid plus av mig.

  2. säger:

    Så vackert inlägg du skapat med småbilder,jag gillar bloggare som gör sina inlägg med bilder man lagt ner lite tid på, ger alltid plus av mig.
    Ha de grejt

Kommentarer är stängda.