Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Naglar och flytt om vart annat… ;-)

flytt2

 

God tisdagskväll på er alla!

 

Efter en lång intensiv dag är jag hemma igen och har ramlat ihop totalt i soffan. Nu börjar jag bli ganska slut så nu vill jag ha i ordning nya lägenheten så man kan börja slappna av lite. Det känns något jobbigt att mer eller mindre bo på två ställen samtidigt, så det vore mer än skönt att avsluta det gamla nångång.

I morgon kommer en tjej hit för att ta bort sina gamla naglar, och jag kom precis på att jag har glömt ge henne nya adressen. Jisses, vilken himla tur att jag kom ihåg det i tid. 😛 Nu i eftermiddag har jag haft bästa vännens dotter och hennes kompis här, två jättegoa tjejer, så det har varit en riktigt trevlig eftermiddag och kväll.

Men nu ska jag bara slappa resten av kvällen, i morgon är det packning som gäller igen. Ha en jättefin kväll alla och en god natt när det är dags. Till sist ett par pics på senaste naglarna – härligt glittriga och glammiga! 😀

 

notd4

 

notd5

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...