Allmänt

En mysig tv-kväll…

jennys-kissebebisar1

…blir det nu. Jag har suttit vid datorn i princip hela dagen, så nu tänker jag stänga ner och ta lite paus ifrån den tills i morgon. Men då är det nya projekt på gång. smiley

I morgon är det möte med Hräsvelg och en hel del saker står på dagordningen. I princip så är det väl vårat första ”riktiga” möte egentligen, i allafall med fler medlemmar än vi fyra som startade klubben. 🙂 Förutom några viktig-saker, så är det vintern som ska diskuteras. Roliga saker att göra under vintern när hojarna står avställda. Och så kräftskivan som ska upp på förslag förstås. smiley Bortsett ifrån den vi redan ska iväg på. Sista helgen i augusti ska vi nämligen åka till en annan mc-klubb i Småland på deras Huggsexa hela Hräsvelg. Eller ja, alla som vill följa med förstås. Några i klubben känner ett par där, och vi har blivit erbjudna att få övernatta i deras källare allihopa i stället för att bo i tält. Det låter faktiskt bra mycket trevligare. Och torrare framför allt, för ska jag ut i naturen med tält så kan man ge sig 17 på att det regnar. Garanterat! *s* Det ska bli himla kul om vi kommer iväg allihopa i allafall. smiley

Nu ska vi titta på ”Volcano” som precis börjat på 6:an. Vi tror att vi har sett den tidigare, både Håkan och jag, men ingen av oss minns den ordentligt så det går nog bra att se den igen. smiley Bra koll man har på det där med filmer liksom, eller hur..?! *s*

Ha en riktigt fin kväll vad ni nu ska hitta på. Ses i morgon igen. Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...