Allmänt

Limited edition – Especially for you!

mirandachoklad1

De här två chokladkakorna köpte jag till Håkan för ett tag sen. (fast vi delade på dem förstås..smiley) Jag var bara tvungen att fota dem och visa upp dem här, för jag tyckte dom var så himla söta. Jag har ju inte ens kommit mig för att slänga de tomma askarna. *skratt* Jag utgår ifrån att de har funnits på de flesta ställen, och finns kanske fortfarande, men jag har bara sett dem på denna enda ICA-butik där jag köpte dem. Den blå är mjölkchoklad och den gula är vit choklad och dom var absolut supergoda! smiley Jag har faktiskt inte lyckats lista ut ännu, vilket märke detta egentligen är, men så har jag inte lusläst så noga på askarna heller. Någon som vet kanske? 🙂 Men ramlar jag över dem igen så kommer jag definitivt att köpa ett par till. Men att man betalar för den gulliga asken är helt klart, för dom kostade nånstans runt 20-25 kronor styck, och det tyckte jag var i häftigaste laget för en 100 grams chokladkaka egentligen. Men älskar man Mirandanallen så… smiley

Och så var det dags att stänga ner datorn igen…åskan går som 17 här! På återseende. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...