Mat & Bak

Mammas cupcakes! :-)

mammas-cuppies1

 

De här söta cupcakes’n bjöd mamma mig på igår när hon fick fria händer i mitt lilla ”cupcakes-makeri”. smiley Det var faktiskt jättekul att få sätta sig vid kaffebordet och bli bjuden på någon annans fantasi för omväxlings skull även om det var jag som hade bakat själva muffinsen. Jag tror hon fick lite smak på det, för hon ville gärna testa någon mer gång, och det ska hon ju få göra förstås.

Men det lär nog tyvärr dröja nu. Det kom ett sms från min bror för knappt en timme sen, att jag skulle komma ner till mamma och ta med mig bomull och lite annat för mamma hade ramlat och skadat sig. Jag rev förstås ihop det jag hade och rusade ner direkt. Och det var ingen rolig syn som mötte mig.

Mamma hade ramlat i en stentrappa på väg till ett möte och hamnat direkt på ansiktet. Näsan var skadad och svullen, hakan var också enormt svullen och helt blå men framför allt är båda armarna skadade, framför allt den högra, som både jag och min bror misstänker kan vara antingen bruten eller mer troligt en spricka i. Men att få mamma att åka upp till akuten nu på kvällen visade sig vara helt omöjligt! *suck* Så vi får avvakta tills i morgon och se hur det är då. Men jag är rädd att hon kommer att dölja för oss hur ont hon egentligen har, bara för att slippa åka upp till sjukhuset. Vi får väl se om vi lyckas övertala henne.

Återkommer med nyheter i morgon. Nu ska jag titta vidare på ”Mona-Lisas leende” på 3:an. Ha en fin kväll alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...