Allmänt Inredning & design Inredningsprylar

Slöarkväll med lilleman… :-)

utslagna11

God kväll på er alla!

Då var denna dagen snart slut. Vart i hela friden tar dom vägen?? Jag tycker knappt dom hinner börja förrän dom är slut igen. Men jag har i allafall hunnit med en hel del idag. 🙂 Mina beställda geléer kom idag, eller ja – igår egentligen – men Håkan hämtade ut paketet åt mig idag. Jag har bland annat beställt tre nya glittergeléer, visar upp dem så fort jag har testat dem. 😀

Men sen har jag fortsatt att roa mig med loppisen på facebook. 😛 Lagt upp nya egna annonser och köpt lite själv. Ett par var här och hämtade en taklampa som jag sålde och själv fick jag hem de tre silverljusstakarna som var helt sjukt snygga! Ännu finare – och framför allt större – än vad dom såg ut på bild. Men jag har även köpt två andra par ljusstakar som jag ska hämta i morgon.

***

stakar2

***

Bilderna är lite mörka och oskarpa, det är annonsbilderna jag har lånat här. Men paret till höger är lite mindre silverstakar, dock för normalstora stearinljus. Dem tänkte jag ha på min silverbricka, tillsammans med lite andra värmeljuskoppar och annat. Stakarna till höger är av en större, kraftigare variant för blockljus. Jag budade igår kväll på de här som faktiskt är den mindre modellen av de två som låg ute. Egentligen skulle jag nog velat ha alla fyra…:-D Men jag är tokglad för dessa i allafall! Tanken jag har är att plocka undan mycket av allt småplock och småprydnadssaker som jag har och byta ut dem mot enstaka större saker i stället.

***

utslagna2

Nu ska jag återgå till soffan och lilleman och bara slöa framför tv’n innan det är dags för sängen. Loxy har varit bättre idag, men jag är fortfarande orolig för honom. Jag är antagligen väldigt påverkad av vad som hände min systers chihuahua Boss, som blev så sjuk av tre stycken diskbråck att han fick somna in. Men jag hoppas verkligen inte att det är något sådant lilleman har fått, även om misstanken har funnits. Vi får ta en dag i taget och se hur han mår i morgon.

Ha nu en fortsatt fin kväll alla och sov så gott när det är dags!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...