Inredningsprylar

Romantiska presenter till Alla Hjärtans Dag

guldfynd7

Alla Hjärtans Dag behöver ju inte bara betyda att uppvakta sin partner, utan även andra man tycker om, kanske mamma, syster, bästa kompisen eller någon annan.

De här små presenttipsen är mest fokuserade på tjejer, men det kommer tips på ”kill-presenter” senare också. 😉

Hur som helst – en rolig sak som man ofta glömmer bort är att Guldfynd har så mycket mer än bara smycken i sitt sortiment. Jättesöta saker som kan bli perfekta presenter. Doppresenter är ju en klassisk sak som de flesta känner till, men andra typer av prydnadssaker kommer ofta i skymundan bland alla vackra smycken.

Den här serien till höger finns just nu på Guldfynd, helt underbar för den romantiska typen. 😀 Och priserna är också oftast väldigt bra på de här produkterna. Alla de här fyra delarna kostar bara 40:- styck. Liknande hade man nog fått räkna med att ge det dubbla för i en butik som är inriktad på just prydnadssaker.

guldfynd6

 

 

Den femte delen i den här serien är den här ursöta lilla nipperasken. Ordinarie pris ligger på 50:- enligt websidan, (39:- enligt kampanjbladet) men just nu får du den här på köpet om du handlar vissa produkter i den aktuella kampanjen som pågår nu.

 

 

 

guldfynd5

 

 

Ytterligare en ursöt present är den här blommiga asken innehållande en liten tekanna med en matchande temugg. Så gullig så det inte är klokt! 😀 149:- kostar det här söta lilla setet.

 

 

 

 

guldfynd4

 

 

Men själv har jag äntligen hittat min kaffemugg! 😀 Jag har ju varit på jakt efter en ny ända sedan min älskade mugg gick i kras här på klinkersgolvet, och det jag har letat efter är just en mugg med rosa blommor, helst rosor. Den här fyller alla de önskemål jag har på min favoritmugg. 😛 49:-

 

 

guldfynd8

 

Och då hade det ju inte varit helt fel med ett matchande ljus att mysa med när man intar morgonkaffet. 😉 30:-

 

 

guldfynd3

Jag älskar ju Lisbeth Dahls vackra små kristallflaskor, men även de här små kristallflaskorna tycker jag var riktigt vackra.
Dom skulle verkligen passa på min glashylla i badrummet. 🙂 149:-/198:-

guldfynd1

Den här typen av ljusstakar tycker jag är riktigt snygga, framför allt de där med rund kupa kanske. Men de här
tyckte jag också var fina. Jag har dock inte fått någon riktig uppfattning om hur stora de är, för de jag skulle vilja ha, är enormt stora, den högsta är väl nästan en halvmeter hög och kupan är jättestor. Men även de små är otroligt vackra och som prestent perfekta. Finns även i mörkt rött. 149:-

guldfynd2

Sist ut blir det ändå ett smycke, och den enda presenten som kanske riktar sig mer till den manliga delen, eller i varje fall både och. =))
Det här har jag funderat på att köpa till Håkan hur länge som helst. Jag tycker själv att det är ursnyggt, och jag vet även att han själv tycker väldigt mycket om det. Det är lite svårt att se på den här lilla bilden, men det är en örn i guld med en diamant på svart onyx och med guldkedja. 2198:-

Vi får väl se om det kanske blir ett framöver, kanske till hans födelsedag. 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Hej, syster!
  Åhh vilka söta små fågelprydnader. De påminner om….Dig! 🙂
  Här avlöser just nu den ena sjuka hästen efter den andra, så detta året börjar inte så roligt för oss 🙁 Hör av mig nån dag då jag orkar och hinner. Ta hand om dig.
  Pussisar/Tess

 2. säger:

  Heej gumman!
  Jag håller med dig om att Guldfynd har jättemycket fint, förutom alla smycken. 😛

  Tack så mycket!
  Och tack för utmaningen också. Den ska jag väl hinna med att göra någon dag. 🙂

  Kramar

 3. Cherlindrea säger:

  Therese: Hej kära syster. Du är väl för gullig. *skratt*
  Men vad jobbigt att höra att hästarna är sjuka. 🙁 Hör av dig så fort du kan, jag är hemma nu i allafall.
  Kramar om!

 4. Cherlindrea säger:

  Mickan: Hej tjejen! 😀 Jag har inte hunnit med att kolla runt de här dagarna när jag varit iväg i Blekinge, men jag ska kika nu, både på vad du skrivit och på utmaningen du gett mig. 😛
  Kramar om!

Kommentarer är stängda.