Inredning & design Inredningsprylar

Höstdekorerat!

hostdeko2

Hej hej därute i hösten alla! 🙂

Denna dagen har hittills varit en riktigt mysig och trevlig dag, med nagelpyssel, fika och prat med goaste vännen Myh. 🙂 Vi var även iväg en sväng och lämnade av lite cupcakes till stackars Veronica som låg hemma med migrän, att gotta sig med när hon mår lite bättre. 😀 Och utanför hennes hus hittade jag till min stora glädje en kastanj! 😀 Jag har letat efter en den senaste veckan, för att kunna dekorera mitt silvervåningsfat och även till den framtida adventsljusstaken, och här var den nu. Myh och jag plockade kastanjer för glatta livet, skakade grenar med allehanda verktyg från bilen och hade en riktigt livad stund. Haha! 😛

Resultatet blev i allafall som på fotot här ovan. 🙂 För att bryta av allt det mörka från träbitar, kottar och kastanjer så lade jag även dit tre vita rosor. Till adventslådan som jag planerar att göra så ska jag även dekorera med pärlor, organzaband och lite annat. Lite annat pyssel har jag också fått gjort idag, bland annat knutit spetsband runt ljusen i silverljusstakarna, satt upp spetsband på hyllkanten i nya skåpet och lite sånt. Nu är det bara en timme kvar tills det är dags för nästa nageljobb, så då passade jag på att kika in här en sväng. =))

***

127578601913594547_jntiuwps_c

Och när vi ändå är inne på pyssel så tänkte jag visa vad jag har för fler planer. 🙂

De här ljuslyktorna tyckte jag var otroligt söta! Här har dom använt vanliga tomglasburkar som de limmat fast en rund spetsduk på. Med lite snören, band och knappar som dekoration så blir det riktigt mysiga och stämningsfulla lyktor. Såna här tänker jag göra och ställa ut både utanför altandörren och på lite andra ställen inomhus. Såå söta tyckte jag! 😀

***

Men nu ska jag koka mig en kopp te och kika runt lite på mail och annat innan det är dags för nagelfix. Senare ikväll kommer mamma och lillebror hit på en fika, men jag återkommer senare med recept och lite annat.

Ha en fortsatt fin dag alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...