Allmänt Inredning & design Inredningsprylar

Lite nytt till hemmet idag! :-)

stakar1

***

God kväll på er alla!

Då satt man i soffan igen efter en fullmatad dag. 🙂 Vi har precis ätit middag, älsklingen och jag – en riktig höjdarmidadg med fylld lövbiff och potatisgratäng med en sallad till. Jag ska lägga upp receptet på den där rätten nångång, jag upptäckte tidigare idag att jag inte gjort det än trots att jag lagar den ganska ofta. Men det får bli en annan gång.  Just nu vill jag bara visa upp mina nyinköp från min lilla stadstur idag som jag är såå himla nöjd med! 😀 Jag gick en sväng på stan efter att jag träffat min bror, egentligen för att försöka få tag på ett lakritspulver för bakning. Men det fanns inte inne för tillfället så då tog jag i stället en tur in till Presentknallen, som har fått så grymt snygga grejer! Där köpte jag de här ljusstakarna, som jag har gått och sneglat på i minst ett år – i varje fall liknande de här – i olika affärer. Blockljusen köpte jag på Åhléns.

***

tea2

***

Förutom stakarna så slank även den här söta lilla telådan ner i shoppingkorgen. 🙂 Jag har redan en större sådan här låda, en rosa som jag älskar! Men jag tyckte den här var så himla söt och praktisk med sitt lilla format. Den här har jag fyllt med mina egna favorittéer och den kan stå framme på köksbordet hela tiden eftersom den inte tar så stor plats. 🙂

Jag köpte även ett par riktigt fina rosarutiga grytlappar på Åhléns, ett ganska nödvändigt ont eftersom mina gamla är tunna som flor numera och inte gör någon större nytta om man inte lägger ihop dem fyra och fyra. 😛 Jag ångrar att jag inte kollade om det fanns matchande grythandskar också, men jag får väl ta en sväng ner till stan igen nån dag.

Det blir inte i morgon dock, för då kommer min lillasyster Nicole på förmiddagen, för att få nya naglar. Och eftermiddagen kommer jag att ägna åt franspåfyllning. Därimellan hade jag tänkt hinna med att packa ner alla sommarkläder och få ut dem i förrådet, för jag har alldeles för dåligt med garderobsutrymme för att kunna ha alla kläder inne året om.

Så morgondagen är ungefär lika fullbokad som idag, men jag klagar inte. 🙂 Jag tycker om att ha att göra så länge jag orkar och är frisk.

Men nu ska jag krypa upp i soffan och titta på tv en stund innan det är läggdags för min del. Hoppas ni haft en fin dag och får en bra natt när det är dags. Sov så gott alla och på återseende i morgon igen!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...