Allmänt

Fruktstund & bloggtips!

fruktstund1

***

Hej hej därute! 🙂

Då var jag klar med den blivande bruden och hennes fransar. Hon blev verkligen jättefin med långa, lite kraftigare fransar eftersom hon hade så mörka färger själv. Det har varit en riktigt trevlig stund. 🙂 Det var ju bara drygt ett år sedan jag själv gifte mig och alla minnen vaknar till liv när man pratar bröllop. Såå himla roligt! 😀 Jag skulle gärna gifta mig igen, men då säger gubben att jag får göra det med någon annan..haha! Så jag får väl nöja mig med ett bröllop. 😛

Hur som helst – nu är det dags för lite te och frukt, min lunch idag 🙂 , och sen ska jag iväg till brorsan. Ska stanna till på Hemmakväll och köpa lite godis till honom först. Senare ikväll ska jag iväg och hämta mina värmeljuslampetter som jag har beställt. Minns ni att jag visade dem tidigare i veckan? Här är ytterligare en variant av dem, med små barn i stället för blommor.

***

light1

***

Som jag skrev tidigare, så är de handgjorda av en jätteduktig tjej här i Borås och hon gör även andra saker, som till exempel välkomstskyltar och annat, i samma serie plus massa annat fint! Är ni intresserade av att beställa egna lampetter eller något annat av Fia så kan ni kika in på hennes hemsida, Fiddeli vitt å pastell. Hon gör helt underbara saker och hennes blogg är ljuvlig! 🙂 Jag rekommenderar varmt ett besök där.

***

blomma1

***

Nu ska jag ta och göra mig i ordning så jag kommer i väg i tid till lillebror. När jag kommer hem ska jag laga fyllda lövbiffar och potatisgratäng till middag. Det ska bli såå gott!! 😀

Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...