Allmänt

Jisses, så mycket snö!!

morgonrum1

 

God morgon på er!

 

För skrämmande nog är det morgon för min del… *skratt* Håkan kom in och väckte Loxy och  mig kvart i elva idag.. Helt sjukt! Men å andra sidan somnade jag inte förän framåt morgonen nångång, så det är väl kanske inte så konstigt.

 

Hur galet mycket snö har det inte kommit då??!! Jag tror inte ens jag har sett så här mycket snö här uppe hos oss nångång. Jag ska snart ut och skotta upp rådjurens matplats, för den lär ju vara helt översnöad nu, och mamsen har inte varit där idag för hon har blivit sjuk stackarn. Vi ska iväg och handla lite åt henne sen, Håkan och jag, men min syster kommer hit också så jag måste vänta in henne först. Jag börjar undra lite hur jag ska få den här dagen att gå ihop..?

 

morgonrum2

 

Hur som helst så måste jag i allafall börja med allt det vanliga – bädda, diska osv. så jag får det undanstökat. Och så måste jag ringa och boka om Loxy’s vaccinationstid. Det där var ju också en himla sjuk grej! Vi har varje år fått en påminnelse från Blå Stjärnan ungefär vid Loxy’s födelsedag, om att det är dags för vaccination och att vi ska ringa och boka en tid. Det har ju varit jättebra förstås, och man har blivit påmind när det är dags. Men i år kom det minsann ingen liten hint om att det är dags. I år kom en bokad tid för vaccinering, och kommer man inte dit eller bokar av senast dagen innan, så får man betala 150:-. Det var ju en himla tur att vi öppnade brevet och såg detta, för i vanliga fall känner jag igen kuvertet och slänger det direkt. Jag vet ju ändå att det är en uppmaning att ringa och boka tid. Men inte den här gången alltså. Det är nåt nytt dom har börjat med, och jag undrar just hur många som kanske får betala de där 150:- för att dom inte visste att Blå Stjärnan själva bokat en tid åt dem utan förfrågan.

I allafall så kan inte vi den dagen så det var ju synd för dem.

 

Ha nu en jättefin dag alla, och ta det lugnt ute i snön! 🙂

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...