Allmänt

Livat besök ikväll! :-)

besok11

***

God kväll på er!

Jag har precis haft ett spontant och mycket livat kvällsbesök i form av min syster, hennes pojkvän och – Saphira! 😛 Den lilla galenpannan var förmodligen en smula övertrött, och när hon dessutom fick respons av en skrattande moster så blev hon ju bara vildare och vildare förstås. 😀 Jag har haft en riktigt rolig kväll, även om mitt huvud håller på att gå i bitar nu. Hehe!

Men det var det värt. 😀 Det är mysigt med såna där oplanerade kvällsfikor tycker jag, och man får sig många goda skratt när lilltokan är med. 🙂 Men nu ska jag lägga mig i soffan och bara slötitta på tv, slösurfa på paddan och ta det lugnt resten av kvällen.

Avslutar med en liten bildsvit på linslusen Saphira vid kvällsmaten. 😛

***

fira3

Ha en fortsatt fin kväll alla! 🙂

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...