Allmänt Inredning & design Inredningsprylar

Nya gardiner på plats!

rum11

 

Åhh, nu är jag TRÖTT!

Snacka om intensiv hemmafixardag! Vi hade tvättid idag klockan 10.00 och då bestämde jag mig för att rycka ner alla gardiner och sätta upp sommargardinerna. Rosa och grönt i hela lägenheten. 🙂 Men det är nästan så jag har ångrat flera gånger om idag att jag satte igång med det projektet. Speciellt som det har varit så underbart väder och man egentligen bara velat sitta ute och softa på balkongen. 😀

Men i stället har jag alltså stått och strukit alla gardiner och dukar till kök, matdel, vardagsrum och sovrum, och jag passade samtidigt på att stryka diverse handdukar som skulle upp, två sommarförkläden och alla kuddöverdrag till soffan. Och jag höll på att bli galen! Jag kunde inte begripa varför det var så förbaskat svårt att få tyget slätt, tills jag upptäckte att järnet knappt var hett trots högsta värme. Och det blev knappast bättre av att Håkan snubblade på sladden och rev ner strykjärnet i golvet vid ett tillfälle. Helt otroligt nog så höll det, men nu sjunger det definitivt på sista versen, så nästa gång det är strykdags så blir det med ett nytt strykjärn. 😀 Det är ju inte helt fel förstås. 😉 Och då ska jag köpa en strykbräda också. Hur i hela världen kan man vara så korkad att man går år efter år och glömmer att köpa en strykbräda??? Jag är så less på att stå och stryka på en filt på köksbordet och slå skallen i taklampan hela tiden…*s* Så det här var sista gången! Nu blir det nytt! Är det nån som har nåt bra strykjärn att rekommendera så bara kom med det. Jag behöver lite tips. 🙂

 

Nu ska jag dock koppla ur datorer och annat och vänta in åskan som är på väg hit. Det mullrar på bra redan men den är inte rakt över oss än, så jag tyckte jag skulle hinna med ett snabbt inlägg. Men som sagt, nu börjar det väsnas bra mycket så det är nog bäst att säkra alla elprylar. 😉

Ha en fortsatt härlig dag alla och på återseende senare – när åskan har dragit förbi. =))

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    oj oj, va duktig du varit. Jag är så kort, så jag når aldrig att varken sätta upp eller ta ner gardinerna. De får min gubbe alltid göra, med mig som ”byggnadsledare”.

    kram

  2. veronica säger:

    Ett strykjärn med ångstation kostar bara x-antal kronor…
    Vad fint det blev med nya gardiner…

Kommentarer är stängda.