Allmänt

Söta tikskydd från Posh Pooches & Le Petite!

lepetitelogga1

Själv har jag ju ingen tik och har således inte de problem som tikägare drabbas av vissa tider per år – nämligen löpet. Eller ja, problem och problem, det är ju en naturlig sak, men alla tikar är inte lika duktiga på att hålla sig rena själva och det är väl mer det som är problemet. Fläckar på mattor och möbler o.s.v.

tikskydd1

Då väljer många tikägare att använda sig av tikskydd eller tikbyxor som det också kan kallas. Och idag hittade jag Le Petite, en liten webbutik som specialiserar sig just på sådana här skydd. Bäst är väl att återigen påpeka att det här inte är några vanliga trosor för hundar utan man ska alltså lägga en tunn binda eller trosskydd i dem och så fungerar dom som mensskydd/löpskydd. Anledningen till att jag påpekar detta extra noga är att det har förekommit diskussioner om dessa skydd tidigare på nätet, där folket glatt blundade för informationen att de faktiskt bara skulle användas för att skydda mot nedfläckning under löpet, och protesterade vilt mot sexismen av djur genom läckra underkläder.

De här söta löpskydden kommer ifrån USA och kan beställas på Le Petite för 139:- styck + frakt som ligger på 11:-/1-2 stycken.

tikskydd2

Vill du ha en annan modell, så finns även dessa söta varianter i olika pastellfärger och svartvitt från Puppy Angel att beställa hos Posh Pooches för bara 119:-

pplogga

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...